Despre noi

Pelikan Auto Service

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, punând accent pe profesionalism, transparență și satisfacția clientului. Echipa noastră de tehnicieni calificați și certificați utilizează echipamente de ultimă generație și piese auto originale pentru a asigura performanța și siguranța vehiculului dumneavoastră.

Valorile noastre fundamentale includ integritatea, respectul și dedicarea față de clienți. Ne mândrim cu relațiile pe termen lung construite cu clienții noștri, bazate pe încredere și respect reciproc. La Pelikan Auto Service, fiecare client este tratat ca parte din familia noastră extinsă.

Serviciile noastre variază de la întreținerea periodică și reviziile tehnice, la reparații complexe și diagnosticări avansate. Indiferent de marca sau modelul mașinii dumneavoastră, suntem pregătiți să oferim soluții rapide și eficiente pentru a vă readuce pe drum în siguranță.

Viziunea noastră este să devenim prima alegere a clienților noștri pentru toate nevoile lor auto, continuând să ne extindem și să ne îmbunătățim constant serviciile pentru a răspunde celor mai exigente așteptări.

img DESERVIM AUTOMOBILE DE DIFERITE MODELE.

Compania noastră nu doar că beneficiază de un personal profesionist format din lucrători calificați și echipamente avansate de înaltă tehnologie, dar are și numeroase recenzii pozitive din partea clienților fideli. În plus, compania noastră deține o serie de certificate care atestă toate aceste aspecte.

Pe lângă aceste resurse, dispunem de o suprafață vastă dedicată întreținerii tehnice a vehiculelor. Aceasta include un atelier de reparații bine echipat, un atelier de diagnosticare performant, o secțiune specializată pentru motor și alte ateliere auxiliare necesare pentru a acoperi întregul spectru de servicii auto. Aceste facilități ne permit să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii de înaltă calitate pentru întreținerea și repararea automobilului.

Unde ne aflăm?

Locația noastră pe hartă